Tutustu portfolioihin ja kokoelmiin

Lehtikuva edustaa lukuisia kotimaisia valokuvaajia sekä maailman johtavia kuvatoimistoja Suomessa. Tutustu kuvaajien portfolioihin ja kuvakaupan eri kokoelmiin!

Etsitkö tiedotteeseen kuvaa?

Kuva tuo twistiä tiedotteeseen! Jos tarvitset kuvia tiedotteeseen, ota yhteyttä Lehtikuvan kuvamyyntiin (09) 6958 1220. Tutustu myös STT Info Tiedotejakeluun.

Kuvatoimisto Lehtikuva

Lehtikuva on Suomen johtava kuvatoimisto. Lehtikuvan oma tuotanto ja lukuisat edustukset tarjoavat monipuolisen kuvavalikoiman Suomesta ja maailmalta.

Lehtikuva palvelee

Kuvamyynti palvelee aikakauslehtiä, kustantamoja ja yritysasiakkaita ma-pe klo 9-16.30, kuvamyynti@lehtikuva.fi, (09) 6958 1220.
Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella.

Uutiskuva on paikalla sanomalehtiä ja online-asiakkaita varten ma-pe 7-23, la-su 11-23, uutiskuva@lehtikuva.fi, (09) 6958 1250.

Kuvakauppa on aina auki!

Kirjaudu sivun yläreunasta.

Kuvakauppa – helppo ja nopea

Kuvakaupan helpolla haulla löydät helposti uusimmat uutis-, viihde-, urheilu- ja kuvituskuvat. Ulottuvillasi on myös historiallinen kotimainen kuva-arkisto 1950-luvun alusta tähän päivään. Lue lisää.

Tilaa kuvaus!

Lehtikuvan kautta saat kuvaajan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tutustu palveluun tai kysy lisää Kuvamyynnistä (09) 6958 1220.

Uutta! Phanien kuvat Lehtikuvasta

Korkealaatuiset Phanien lifestyle- ja lääketieteelliset kuvat nyt Lehtikuvan kuvakaupassa. Katso ja ihastu!